Jäseneksi

Liittyminen

Suomen matemaattinen yhdistys ottaa jäsenikseen matematiikan ammattilaisia, matematiikan opiskelijoita ja kiinnostuneita harrastajia. Yhdistyksen hallitus hyväksyy uudet jäsenet hakemuksen perusteella. Pääsääntöisesti edellytämme jonkin verran akateemisia opintoja. Voit hakea jäseneksi valitsemalla allaolevasta lomakkeesta "Jäsenhakemus", täyttämällä pyydetyt tiedot ja valitsemalla "Lähetä".

Jäsenmaksu

Yhdistyksen jäsenmaksu vuonna 2023 on 30 euroa. Jäsenmaksulaskut lähetetään henkilökohtaisesti jäsenille. Jäsenmaksun maksamiseen liittyvissä kysymyksissä voi olla yhteydessä yhdistyksen sihteeriin.

Jäsenedut

SMY:n jäsenenä olet mukana tukemassa suomalaista matematiikan ammattitaitoa, kansainvälistä yhteistyötä sekä matematiikan opetusta ja valmennusta. Lisäksi saat tällä hetkellä seuraavat edut:

Yhteystietojen päivittäminen ja muut jäsenasiat

Jäsenet voivat päivittää yhteystietojaan alla olevan lomakkeen kautta valitsemalla "Tietojen muutos", täyttämällä pyydetyt tiedot ja valitsemalla "Lähetä".

Jäsen voi erota yhdistyksestä ilmoittamalla siitä sähköpostitse yhdistyksen sihteerille. Jäsenellä, joka ei ole kalenterivuoden loppuun mennessä maksanut erääntynyttä jäsenmaksuaan, ei ole äänioikeutta eikä oikeutta jäsenyyden perusteella saataviin etuisuuksiin, kunnes maksut on suoritettu. Jäsen, joka ei kolmeen vuoteen ole maksanut jäsenmaksujaan, katsotaan eronneeksi yhdistyksestä.

 

Jäsenhakemus tai jäsentietojen muutos